donderdag 25 september 2014

Lesley-Ann Poppe ontkracht pijnlijke liefdesroddels

 
Lesley-Ann Poppe ontkracht pijnlijke liefdesroddels

Vorige week kwam het nieuws dat Lesley-Ann Poppe gaat scheiden. De blondine geeft haar echtgenoot na een scheve schaats geen tweede kans. Het nieuws van de scheiding van Poppe zorgt er intussen wel voor dat de geruchtenmolen over het liefdesleven van de zangers helemaal op gang is gekomen.

In weekblad TV-Familie ontkracht LA Poppe de geruchten die over haar de ronde doen. Zo zou ze volop flirten op een datingsite, maar daar is niets van waar. ‘Sorry, maar op dit moment ben ik echt niet op zoek naar de liefde; laat staan op een datingsite. Ik ben nog niet klaar voor een nieuwe relatie. Ik zit dus helemaal niet op een ontmoetingssite’, zegt ze aan TV-Familie. Profielen die van de blondine te vinden zijn online, zijn volgens Lesley-Ann nepprofielen.

Een andere roddel is dat LA Poppe net als haar echtgenoot overspel heeft gepleegd, maar ook dat ontkracht Lesley-Ann: ‘Mensen die dat beweren, kennen noch mij, noch mijn voormalige echtgenoot. Het is pertinent onjuist.’

Tenslotte doet het verhaal ook nog de ronde dat Poppe seks zou hebben gehad met een zanger van een Belgische band. ‘Ik ken nog niet eens een Vlaamse zanger persoonlijk’, zegt ze. ‘De enige die ik ken, is zanger Christoff en het lijkt me niet waarschijnlijk dat hij de lakens zou delen met een vrouw.’

Lesley-Ann Poppe: "Het was niet zijn eerste keer bij een prostituee"

Lesley-Ann Poppe en haar man Benjamin Ruyters gaan dan toch scheiden. De onthulling vorig jaar dat hij een prostituee had bezocht, zorgde voor een vertrouwensbreuk die niet meer te herstellen bleek. Overigens: volgens intimi was Benjamin met dat bezoek aan een dame van lichte zeden niet aan zijn proefstuk toe. Dat meldt Story.

Poppe bevestigde onlangs zelf de breuk. "Benjamin en ik zijn al enkele maanden uit elkaar, maar we komen nog goed overeen", verklaarde zij. Nochtans gaf ze hem na die pijnlijke openbaring een tweede kans. Ze gingen nog samen op vakantie naar Dubai, met hun zoontje. De twee blijven overigens op zakelijk vlak een team. De zorg voor hun zevenjarige zoon komt nu op de eerste plaats. De twee opteren voor co-ouderschap.

Lesley-Ann is dus officieel weer vrijgezel. Dat liet ze vorige week overigens duidelijk blijken op Twitter. "Fuck flowers! Voor mijn moederdag wil ik twee toyboys", schreef ze.

 Het prostitueebezoek van Benjamin (37), de man van Lesley-Ann Poppe (35), luidde het einde van hun huwelijk in. Nu komt Dag Allemaal met nieuwe details over die onfrisse affaire. "Hij beseft niet aan welke gevaren hij toen blootstond", luidt het, en het gaat niet over vuile ziektes.

Nadat hij een afspraakje had gehad met een prostituee, werd Benjamin Ruyters afgeperst. Die chantage was zorgvuldig gepland, bazuint Razik L. (31) in de gevangenis van Oudenaarde rond. Hij zit daar vast voor eerdere misdrijven. Naar eigen zeggen werkte hij ook samen met de prostituee die Ruyters in de val lokte.

Afgedreigd door prostituee
In de zomer van 2013 zag Ruyters zich verplicht zijn vrouw op te biechten dat hij een prostituee had bezocht. Hij moest wel. Nog maar net was hij de deur uit bij de 27-jarige callgirl Fiona, of hij merkte dat zijn iPhone gestolen was. Hij ging verhaal halen bij de prostituee, maar werd afgedreigd.

Nadien bleek Ruyters niet het enige slachtoffer. Ook in de andere gevallen ging het om diefstal van smartphones, en soms ook cash geld. Telkens een slachtoffer zijn beklag durfde te doen, dreigde Fiona ermee zijn vrouw en/of familie in te lichten. Dat overkwam dus ook Ruyters.

Zwijggeld
Fiona nam contact op met Ruyters en dreigde ermee het verhaal van zijn visite aan de grote klok te hangen. Ruyters moest met geld over de brug komen in ruil voor haar stilzwijgen. Het zou gaan om 20.000 euro.

Samengewerkt met politie
Of Ruyters aanvankelijk akkoord ging om dit bedrag neer te tellen, is niet duidelijk. In elk geval zette hij samen met het gerecht een val op: met een verborgen microfoontje kwam hij nog een keer bij Fiona over de vloer, zogezegd om de deal te beklinken. Maar: de politie luisterde mee én schoot meteen in actie. Naast Fiona werden nog twee verdachten opgepakt voor verhoring.

Eén van de mededaders zou dus Razik L. zijn. Bij het horen van de naam L. slaat menig Antwerpenaar de schrik om het lijf. Die familie is al jaren trouwe klant bij het gerecht. Ondanks heel wat celstraffen blijken ze onverbeterlijk. "Ook al is zijn reputatie bezoedeld, Benjamin mag zich nog gelukkig prijzen dat hem niets ergers is overkomen", klinkt het in Dag Allemaal.

Iemand uit de entourage van de familie L. formuleert het zo: "Die man van Lesley-Ann beseft niet aan wat voor gevaren hij zich blootstelde toen hij besloot samen te werken met de politie. Dat afluisterspelletje... Het had fataal kunnen aflopen".

vrijdag 19 september 2014

Lesley-Ann Poppe maakt rentree in 'Komen Eten'

 
Lesley-Ann Poppe maakt rentree in 'Komen Eten'

Lesley-Ann Poppe die dankzij haar rondborstige optreden in de tv-kookprogramma's 'Komen Eten' en 'Beste Hobbykok van Vlaanderen' aan een BV-carrière kon beginnen, duikt dit najaar opnieuw op in 'Komen Eten'. Dit keer kookt Lesley-Ann voor andere BV's in een 'specials'-week.

Poppe, die vorige week bekendmaakte dat ze gaat scheiden van haar echtgenoot, gaat in het kookprogramma voor risotto van spelt als voorgerecht, Thaise curry als 'heet' hoofdgerecht en zelfgemaakt roomijs met vruchten en chocolade als dessert. Speciaal voor dit dessert en voor 'Komen Eten' kocht Lesley-Ann zelfs een ijsroommachine.

Lesley-Ann Poppe opnieuw in ‘Komen Eten’

Het is ondertussen alweer vier jaar geleden dat Lesley-Ann Poppe haar opwachting maakte in het Vier-programma ‘Komen Eten’.

Hoewel het optreden van de blonde diva waarschijnlijk nog bij velen vers in het geheugen ligt, kan je ze binnenkort nog eens aan het werk zien in de ‘specials’-week van het populaire televisieprogramma.

Lesley-Anns menu ziet er alvast veelbelovend uit. Als voorgerecht kiest ze voor risotto van spelt en het hoofdgerecht bestaat uit een ‘hete’ Thaise curry. Om af te sluiten serveert ze zelfgemaakt roomijs met vruchten en chocolade.

zaterdag 13 september 2014

Lesley-Ann Poppe zingt een beetje vals in Stars for Life

 
Lesley-Ann Poppe zingt een beetje vals in Stars for Life
 
Lesley-Ann Poppe is alles behalve een lieve kleine piranha, al geeft ze alles op deze klassieker van Gorki.

Nu al een van de tv-momenten van de week: de vals zingende Lesley-Ann Poppe in Stars for Life. Ze kan er zelf wel om lachen. “Ik koester al lang geen zangcarrière meer, hoor.”

De passage van Lesley-Ann Poppe in Stars for Life op Eén - dinsdagavond - leidde tot een stroom reacties op sociale media. Heel wat kijkers maakten zich vrolijk om de vocale prestatie van de blondine, die Lieve kleine piranha van Gorki zong. “Een aanslag op mijn trommelvlies”, klonk het ergens. Of nog: “Men kerstballen zijn net gebarsten.”

Hallo Poppe? “Echt? Oei, niets van gemerkt”, verontschuldigt ze zich, daags na de uitzending. “Ik zit dan ook in het buitenland. En van Luc De Vos (zanger van Gorki, red.) heb ik nog geen reactie gekregen. (lacht)”

Poppes ervaring in de meidengroep B.A.B.E. speelde nauwelijks in haar voordeel. “Ik wil er wel op wijzen dat we bij B.A.B.E. live on tape zongen. In Stars for Life zit daar een echte band. Het is sowieso niet makkelijk om een nummer te brengen met echte muzikanten achter je.”

Vals zingende Lesley-Ann Poppe: 'Bij B.A.B.E. zongen we enkel live on tape'
 
Samen met Joyce uit Hoboken, die de finesses van het leren koffiezetten ontdekte, zorgde haar grote voorbeeld Lesley-Ann Poppe voor het tv-moment van de week. De sexy rondborstige Antwerpse bracht in het programma 'Stars for Life' haar eigen versie van ‘Lieve kleine Piranha’ van Gorki, maar ze zong valser dan een jankende kat. Hallo Lesley-Ann, je zat toch ooit in een meidengroep? ‘Ik ambieer al lang geen zangcarrière meer, hoor. En bij B.A.B.E. zongen we enkel live on tape. Van Luc De Vos heb ik trouwens nog geen reactie gekregen’, lacht de blondine. ‘Stars for Life’ zoekt een stem voor de ‘Song for Life’ van Studio Brussel, waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Ook onder meer ex-presentatrice Hanne Troonbeeckx en politicus Wouter van Besien zetten hun beste beentje voor.

Sofie Dumont keert terug in Stars for Life, het zangprogramma op Eén.

Tot maandagmiddag konden de kijkers stemmen op een afvaller. Dat waren, naast de tv-chef, Lesley-Ann Poppe, actrice Veerle Malschaert en Groen-politicus Wouter Van Besien. Sofie genoot duidelijk de voorkeur en krijgt nu een wildcard voor de uitzending van woensdag.

Lesley-Ann Poppe: lieve kleine piranha of geile beloega?

"Je enthousiasme was er wel, maar zangtechnisch was het niet zo goed", zo vatte jurylid Kris Wauters het optreden van mediafenomeen Lesley-Ann Poppe in "Stars for life" samen. Poppe, die "Lieve kleine piranha" coverde, kon het oordeel van de jury alleen maar beamen. Maar ze hoopte wel veel centjes in te zamelen voor haar goede doel.

Tanja Dexters verdedigt Lesley-Ann Poppe in discussie over haar zangkwaliteiten

Vanmiddag ontstond er een hevige discussie omtrent de discutabele zangkwaliteiten van Lesley-Ann Poppe in het programma Stars for Life. Protagonisten van de online ‘bitchfight’ waren P-modellen Tanja Dexters en Nathalie-Jane Krits.
Nope, écht genieten hebben we niet gedaan van Lesley-Ann Poppes engelenstemmetje, maar we vonden het oppercool van haar dat ze een extra efforke deed voor het goede doel. Helaas liet ultrakritisch Vlaanderen het daar niet bij en werd ze langs alle kanten aan de schandpaal genageld wegens “te afschuwelijk om aan te horen”. Uiteraard zijn dan ook alle Vlamingen topzangers en zangeressen die nog ontdekt moeten worden – of ook niet – maar zelfs in het BV-wereldje wordt er stevig over haar geroddeld.

Zo vond presentatrice, actrice en ex-P-magazine-model Nathalie-Jane Krits haar zangprestatie “om schrik van te krijgen” en beklaagde ze het feit dat Poppe geen coaching volgde vooraleer ze live op het podium de lieve kleine piranha van Gorki verkrachtte. Vriendinnetjes van Krits waren het met haar eens, behalve Tanja Dexters. Die vond dat de “gefrustreerde” dames een toontje lager moesten zingen en zich met hun eigen, wellicht onvoorstelbaar interessante levens moesten moeien.


vrijdag 12 september 2014

Lesley-Ann Poppe gaat weer zingen in Stars For Life

 
Lesley-Ann Poppe gaat weer zingen in Stars For Life

Voor het Eén-programma 'Stars For Life' pikt Lesley-Ann Poppe haar muzikale carrière weer op. Andere bekende deelnemers van de zangwedstrijd zijn presentator Ben Roelants en Ketnetwrapster Sien Wynants.

'Stars for Life' is een nieuw muzikaal programma waar twaalf bekende Vlamingen, die niet professioneel met muziek bezig zijn, aan deelnemen. Gedurende drie weken zullen ze ten voordele van 'Music for Life' zingen in een afvalrace. Radiostem van Studio Brussel Sam De Bruyn zal het nieuwe programma presenteren.

De overige namen zullen pas later bekend gemaakt worden. Lesley-Ann Poppe heeft al met het meidengroepje B-A-B-E, waar ook sexy blondines Tanja Dexters en Griet Vanhees lid van waren, enkele nummertjes uitgebracht. Door meningsverschillen was de groep echter geen lang leven beschoren.

BV's zingen voor het goede doel in Stars for life

Vanaf maandag 2 december presenteert Sam De Bruyn 'Stars for life', een wervelende en spannende zangwedstrijd waarin twaalf bekende Vlamingen het drie weken lang tegen elkaar opnemen ten voordele van de Studio Brussel-actie Music for life. De winnaar van 'Stars for life' wordt de stem en het gezicht van de 'Song for life', die tot stand komt doorheen de shows met medewerking van twee componisten en de Eén-kijkers.


In Stars for life zingen twaalf bekende Vlamingen zich drie weken lang vier avonden per week de longen uit hun lijf voor een goed doel dat ze zelf kiezen. De kandidaten, die binnenkort worden bekendgemaakt, zijn stuk voor stuk bekend bij het grote publiek.
De jury wikt en weegt, maar vooral de stem van de kijker telt. De kijker stemt tegelijk voor zijn of haar favoriete kandidaat en het goede doel dat die vertegenwoordigt. Zo wordt 'Stars for life' het grootste cadeau van Eén voor 'Music for life'.

Geen professionele zangers
De kandidaten van 'Stars for life' zijn bekende gezichten met veel talent, maar het zijn geen professionele zangers. Twaalf liveshows lang treden ze uit hun comfort zone en nemen ze het tegen elkaar op in een wervelende en spannende zangwedstrijd.

De inzet: de ultieme 'song for life'
De rode draad doorheen 'Stars for life' is de 'Song for life', die tijdens elke uitzending groeit en beter wordt. Aan het einde van de rit wordt de winnaar van 'Stars for life' het gezicht en de stem van de 'Song for life'. Twee componisten maken de song speciaal voor de gelegenheid, samen met de kijkers van Eén.
De kijker krijgt elke dag een opdracht mee en kan via de website van Eén of via de sociale media zijn bijdrage doorsturen. Elke dag kiezen de componisten er eentje uit om te gebruiken in de 'Song for life', om zo te komen tot één enige echte 'Song for life'.

Sam De Bruyn presenteert
Studio Brussel-stem Sam De Bruyn neemt de presentatie van 'Stars for life' voor zijn rekening. Hij was al actief tijdens vorige edities van 'Music for life' en bewoonde zelf het glazen huis. Sam deed ervaring op als televisiepresentator bij onder andere Het spiegelpaleis en De laatste ronde. Stars for life is het eerste primetime-programma dat hij live zal presenteren.
'Stars for life' is een programma van deMENSEN voor Eén.

Lesley-Ann Poppe zingt voor Make-A-Wish

“Ik doe mee aan Stars for life omdat ik dolgraag op een podium sta en mensen entertain. Het is bovendien een uitgelezen kans om me in te zetten voor het goede doel en zo hopelijk een paar kindjes hun wens te laten uitkomen.”
Drie jaar geleden leerde Vlaanderen Lesley-Ann Poppe (34 jaar) kennen als flamboyante verschijning in Komen eten. Sindsdien is ze amper uit de actualiteit verdwenen. Muzikaal heeft ze ook al enkele watertjes doorzwommen. Zo was ze in de de jaren negentig actief bij de blackmetalband Opus Nocturnales en startte ze in 2011 samen met Tanja Dexters en Griet Vanhees de meidengroep B-A-B-E. Dat Ietsie bitsie boe-liedje duurde helaas niet lang.

Vanaf maandag 2 december presenteert Sam De Bruyn drie weken lang Stars for life op Eén, een hartverwarmende dagelijkse liveshow waarin twaalf bekende sterren zich wagen aan een wervelende zangwedstrijd ten voordele van Music for life. Juryleden Kris Wauters en Els Pynoo beoordelen samen met een wisselend gastjurylid hoe ze het ervan afbrengen. Regi Penxten en Koen Buyse werken intussen aan de ultieme Song for life.

Vanaf 2 december strijden Ben Roelants, Lesley-Ann Poppe, Gunter Lamoot, Sien Wynants, Veerle Malschaert, Nasrien Cnops, Tim Van Steenbergen, Hanne Troonbeeckx, Wouter Van Besien, Sofie Dumont, Bert Verbeke en Mathias Vergels om de stem van de kijker in Stars for life op Eén, een zangwedstrijd waarin ze het tegen elkaar opnemen voor hun zelfgekozen goede doel. Vier dagen per week, van 2 tot en met 19 december, zingen de twaalf bekende gezichten met veel talent de longen uit hun lijf.

DRIEKOPPIGE VAKJURY
Ze worden bijgestaan door een zangcoach en krijgen na hun liveoptreden commentaar van een driekoppige vakjury. Behalve de vaste juryleden Els Pynoo en Kris Wauters, beoordeelt ook elke dag een ander derde jurylid de prestaties van de kandidaten. Het gastjurylid wisselt dus elke dag en kan zowel uit eigen land als uit het buitenland komen. De jury geeft advies en commentaar maar beslist niet welke kandidaat naar huis moet. De kijker beslist en zijn stem is geld waard. Elke stem die hij of zij krijgt, levert geld op. Wie de minste stemmen krijgt, moet de show verlaten.

De uiteindelijke winnaar van de zangwedstrijd verdient het meeste geld voor zijn goede doel én wordt de stem en het gezicht van de Song for life. Zo wordt Stars for life het grootste cadeau van Eén voor Music for life, de actie van Studio Brussel.

TWEE TOPCOMPONISTEN
De rode draad doorheen Stars for life is de Song for life, die tijdens elke uitzending groeit en beter wordt. Aan het einde van de rit wordt de winnaar van Stars for life het gezicht en de stem van de Song for life. Die wordt dit jaar gecomponeerd door twee topnamen uit de Belgische muziekscène: Regi Penxten en Koen Buyse. Beide Limburgers zijn goede vrienden en aarzelden geen moment om zich samen in te zetten als de componisten voor het ambitieuze project. Voor de song doen ze bovendien een beroep op de Vlaamse koren. Elke aflevering mag één koor het beste van zichzelf geven, onder het professionele oog van Regi of Koen. Het beste koor krijgt de eer na drie weken samen met de winnaar van Stars for life de Song for life te zingen.

Elke liveshow zijn ofwel Koen ofwel Regi aanwezig in de studio om een tipje van de sluier te lichten van hoe de Song for life tot stand komt. Dag na dag ziet de kijker de song groeien en op 19 december is het zover: dan weet Vlaanderen hoe de Song for life klinkt en welk koor de eer krijgt om op de song mee te zingen.

SAM DE BRUYN PRESENTEERT
Studio Brussel-stem Sam De Bruyn neemt de presentatie van Stars for life voor zijn rekening. Hij was al actief tijdens vorige edities van Music for life en bewoonde zelf het glazen huis. Sam deed ervaring op als televisiepresentator bij onder andere Het spiegelpaleis en De laatste ronde, maar Stars for life is het eerste primetime-programma dat hij live zal presenteren.

WIE ZINGT VOOR WELK DOEL?
Elke sms die de kijker stuurt, levert stemmen op voor de kandidaten, en geld voor zijn of haar goede doel. Bovendien gaat de volledige opbrengst van die sms integraal naar de actie Music for life. De vier grote telecomoperatoren Base, Proximus, Mobistar en Telenet participeren en storten al hun opbrengsten door naar de Koning Boudewijnstichting, zodat de totale opbrengsten volledig naar het goede doel kunnen gaan.

Lesley-Ann Poppe zingt voor het goede doel

In december gaat ‘Stars for Life’, de televisiewedstrijd waarin op zoek wordt gegaan naar de stem en gezicht van de nieuwe ‘Music For Life’-single, van start en de eerste vijf deelnemers werden ondertussen bekendgemaakt. Lesley-Ann Poppe, Gunter Lamoot, Ben Roelants, Sien Wynants en Veerle Malschaert zijn de eerste BV’s die het tegen elkaar zullen opnemen in de zangwedstrijd.

Sam De Bruyn zal de nieuwe liveshow in het kader van Music For Life, de jaarlijkse benefietactie van Studio Brussel, presenteren en de vijf BV’s proberen vanaf maandag 2 december zoveel mogelijk geld bijeen te sprokkelen voor hun eigen goede doel.

Televisiepersoonlijkheid Lesley-Ann Poppe smeert haar stembanden voor Make-A-Wish en hoopt zo de wens van enkele kindjes te laten uitkomen. Stand-upcomedian Gunter Lamoot zingt voor ‘Mobile School’, een Belgische organisatie die zich wereldwijd inzet voor straatkinderen en Eén-presentator Ben Roelants haalt alles uit de kast voor ‘Pink Ribbon’.

Ketnet-wrapper Sien Wynants koos dan weer voor Oxfam en actrice Veerle Malschaert doet mee voor ‘Bos+’.

Wordt Lesley-Ann de Vlaamse Rihanna?

Lesley-Ann Poppe neemt haar deelname aan het Eén-programma 'Stars for Life' heel serieus. Zo serieus dat ze er zelfs professionele zangles voor volgt.

La Poppe twitterde vanochtend: 'Vertrekt dadelijk naar de volgende zangles. Ik ga de Rihanna in mij naar boven halen :-)'. In de zangwedstrijd ten voordele van 'Music For Life' neemt de rondborstige blondine het al zingend op tegen bekende Vlamingen als Ben Roelants, Gunter Lamoot, Sofie Dumont, Wouter Van Besien, Tim Van Steenbergen en Hanne Troonbeeckx. Vanaf 2 december ontdekt u of de zanglessen hun vruchten hebben afgeworpen, want dan gaat 'Stars For Life' van start.