zondag 26 oktober 2014

Naaktfoto van Lesley-Ann Poppe geband van Facebook


Naaktfoto van Lesley-Ann Poppe geband van Facebook

Facebook is erg strikt als het op ‘naakt’ aankomt. Zo ondervond ook Lesley-Ann Poppe nadat ze een naaktfoto op haar Facebookprofiel plaatste.

Lesley-Ann maakte deel uit van de jury ter verkiezing van de knapste student van Vlaanderen, een wedstrijd van Q-Music. Na de wedstrijd maakte ze tijd voor wat foto’s en één van die foto’s zwierde ze op Facebook. Twee finalisten in ontbloot bovenlijf en LA Poppe met een lichtjes ontblote buik en een wit seethrough topje waaronder ze een zwarte BH droeg. Erg naakt lijkt ons dat niet, zeker geen Playboy naakt foto's, maar blijkbaar was er toch iemand die de foto rapporteerde bij Facebook waardoor LA Poppe nu een ban riskeert. Of ziet Facebook even weinig bloot als wijzelf en mag LA Poppe rustig blijven Facebooken? Wat denken jullie van deze foto? Ongehoord of niets aan de hand?

Facebook bant Lesley-Ann Poppe wegens 'te naakt'

Arme Lesley-Ann... Staat ze eens vrolijk in een doorkijkje te pronken tussen twee knappe gasten met blote borsten, kan er weer eentje niet om lachen.

P-magazine zocht en vond de knapste studente van Vlaanderen. Ophef alom! De wedstrijd zou té seksistisch zijn en vrouwen afbeelden als lustobject! Q-music ging ludiek om met heel de heisa. Joke van de Velde ging in De Wim O Show op zoek naar de knapste student van Vlaanderen.

Gisteren was het dan eindelijk zover: de finale. Erik uit Leuven (de man links op de foto) werd de uiteindelijke winnaar. En Poppe zat samen met Showbizz Bart in de jury. En natuurlijk moest Lesley-Ann op de foto met de twee finalisten.

Maar blijkbaar kan niet iedereen lachen met Poppe's foto! Zo liet Facebook aan de blondine het volgende weten: "Iemand heeft je foto gerapporteerd vanwege naaktbeelden." Waarschijnlijk vanwege de zichtbare topless tepels.

De kans bestaat nu dat La Poppe met haar klikken en klakken voor bepaalde tijd van Facebook vliegt, als ze ten huize Zuckerberg al even preuts zijn als de melder van dienst. Poppe kan er gelukkig nog om lachen en kan dus voorlopig nog liken en sharen dat het een lieve lust is!

Struikel jij over 'naaktfoto' met Lesley-Ann Poppe?

Gisteren zat Lesley-Ann Poppe in de jury van de verkiezing van de knapste student van Vlaanderen, een wedstrijd van Q-Music. Ze ging op de foto met de twee finalisten in bloot bovenlijf - de studenten, welteverstaan, Poppe hield het zedig naar haar doen - en gooide die foto op Facebook. Daar nam blijkbaar iemand aanstoot aan, en meldde dat aan de blootpolitie van Facebook, die haar prompt op de vingers tikte.

"Iemand heeft je foto gerapporteerd vanwege naaktbeelden", zo werd aan Poppe gemeld. Na deze beschuldigende vinger bestaat nu de kans dat Facebook Poppe voor enige tijd blokkeert, maar voorlopig kan ze nog liken en sharen zoveel ze wil.

Wat vind jij, is deze foto aanstootgevend of is de melder van het 'naaktbeeld' een al te preutse zeurpiet?

Wie stoort zich aan ‘naaktfoto’ Lesley-Ann Poppe?

Lesley-Ann Poppe heeft op Facebook een melding gekregen dat een van haar foto’s is gerapporteerd ‘vanwege naaktbeelden’. De Vlaamse diva kan er zelf wel om lachen.

Lesley-Ann Poppe zat vrijdag in de jury voor de ‘Knapste student van Vlaanderen’, een wedstrijd van Q-Music. Twee finalisten namen - in bloot bovenlijf - een selfie met haar. Poppe postte de naakt foto op Facebook, maar dat was blijkbaar niet naar de zin van iemand. Facebook moet nu beslissen of de foto ongepast is. De kans bestaat dat ze geblokkeerd wordt, maar voorlopig is dat niet het gval.


vrijdag 3 oktober 2014

Naaktselfie van Lesley-Ann Poppe online



Naaktselfie van Lesley-Ann Poppe online

Lesley-Ann Poppe heeft Joke van de Velde uitgedaagd om samen een naaktselfie te nemen. Woohoo!

Onder de hashtag #jokedurft neemt Joke van de Velde uitdagingen aan. Wim Oosterlinck maakte tijdens zijn Wim O Show op Q-Music bekend dat LA Poppe herself Joke nu uitdaagde om samen een naaktselfie te nemen. Morgenavond omstreeks 17h00 zou Wim de naaktselfie online zetten op zijn Facebookpagina.

En daarmee verklapt hij al hoe ‘naakt’ de selfie zal zijn. Want Facebook laat uiteraard niet veel toe qua naakt, zeker geen blote borsten. Toch zijn wij benieuwd hoe bloot Lesley-Ann Poppe en Joke van de Velde zich zullen tonen en in welke pose.
 
Van Lesley-Ann weten we dat ze in haar Playboy shoot redelijk ver durfde gaan, maar Joke van de Velde weigerde in het verleden een aanbod van het blootblad. Ook al heeft ze al sexy shoots achter de rug voor P-Magazine.

Lesley-Ann Poppe samen met Joke van de Velde uit de kleren

Driewerf hoera! Vrijdag wordt een memorabele dag, want dan gaan Lesley-Ann Poppe én Joke van de Velde voor de hele wereld uit de kleren. Zomaar, omdat Lesley-Ann het voorstelde...
Heren, hou u vast aan de takken van de bomen, want deze vrijdag belooft de heetste vrijdag in jaren te worden.
 
Zoals gewoonlijk zat Joke van de Velde vanmiddag in de Wim O Show en kreeg ze plots een pikante uitdaging vanwege niemand minder dan ‘Komen Eten’-icoon Lesley-Ann Poppe. Jawel, de blonde, diep gedecolleteerde mediamadam kreeg het in haar koppie om een naaktselfie van zichzelf te trekken en die online te zetten. Dat is althans het idee.

Maar om het nóg spannender te maken – we hebben immers bijna elke vierkante millimeter van het 35-jarige Playboy-model mogen exploreren – vroeg ze aan Joke van de Velde of die niet gewoon mee wilde doen. Uiteraard even klederloos. En wat dacht u dat het antwoord was? Wees maar zeker! Het schriftelijk bewijs onderaan. Met andere woorden: vrijdag wordt *vul in*-dag. Olee!

Wim Oosterlinck gooit naaktselfie van Joke Van de Velde en LA Poppe online (foto)

Wim Oosterlinck heeft woord gehouden: de presentator beloofde een naaktselfie van Joke Van de Velde en Lesley-Ann Poppe en zoals het een man betaamt, gooide hij het ding vandaag online.
 
Voor 'Joke Durft', een rubriek van de Wim O Show waar Joke Van de Velde wekelijks uitdagingen aangaat, daagde Lesley-Ann Poppe haar uit om een naaktselfie te nemen. Joke ging er op in en zo kregen we vandaag het resultaat op de Facebook van Wim Oosterlinck te zien.
 
We hadden wel kunnen denken dat de dames hier en daar een strategisch handje zouden placeren, maar Lesley-Ann heeft nu eenmaal geen koolmijnschuppen van handen, dus die dubbele F cupmaat borsten was moeilijk te verbergen.

Over de cup van Joke Van de Velde kunnen we minder zeggen, want die gebruikte ook haar knieën om de nodige details te verbergen. Hier is ie dan!

donderdag 2 oktober 2014

Naakte Lesley-Ann Poppe bewerkt borsten met slagroom

Naakte Lesley-Ann Poppe bewerkt borsten met slagroom

Lesley-Ann Poppe is een rijzende BV. Na haar optreden in 'Beste Hobbykok van Vlaanderen' en 'Komen Eten' kent Vlaanderen haar borsten beter dan de persoon zelf. Tijdens een fotoshoot voor P-Magazine ging ze uit de kleren en camoufleerde ze haar borsten enkel maar met een laagje slagroom. Op Facebook heeft ze ondertussen al een fanpagina met meer dan 30.000 fans.

Pikante slagroomfoto's Lesley-Ann Poppe niet langer online

De pikante slagroomfoto's van Lesley-Ann Poppe, de rondborstige blondine die voor sensatie zorgde in "De Beste Hobbykok van Vlaanderen" en "Komen Eten", zijn van het internet verwijderd. Dat melden de Corelio-kranten donderdag.

Benjamin Ruyters, de echtgenoot van Lesley-Ann met wie ze de Schoonheidsschool runt, stuurde woensdag een deurwaarder met een aangetekende brief naar de kantoren van Clint.be, de website die de naaktfoto's op het internet had gezet. "Ik wil die foto's niet meer op het internet zien", klinkt het. "Mijn vrouw is ook moeder. Ons zoontje is vier. Voor je het weet, ziet hij ze ook op het internet."
De topless foto's waren gemaakt voor het weekblad P-Magazine, maar er was overeen gekomen om ze niet te publiceren.

Lesley-Ann Poppe boos om gelekte topless foto's

Sexy Lesley-Ann Poppe is boos op een website die ongevraagd topless foto's van haar heeft gepubliceerd. De beelden waarop de Komen eten-kandidate stoeit met slagroom waren gemaakt voor P-Magazine. 'Maar we hadden gezamenlijk beslist om ze niet te publiceren.'

Poppe, de meest flamboyante en hot televisiefiguur van de afgelopen weken, zei gewillig ja op het voorstel van P-Magazine om zich te laten fotograferen voor de voorpagina van het weekblad. 'Het zou een lingerieshoot worden', zegt ze.

Maar gaandeweg groeide het vertrouwen in de fotograaf, en Lesley-Ann waagde zich een stapje verder. Het bovenstukje ging uit en de hobbykok ging aan de slag met de slagroomspuit.

'Nadien hebben we beslist om de topless foto's niet te publiceren', zegt ze nu. 'Ik vond ze er toch een beetje over, ook al zie je eigenlijk niets van de borsten. Ik ging ze gebruiken om cadeau te doen aan mijn man.'

Maar gisteren waren de naakt foto's plots te zien op de website www.clint.be. 'Ik weet niet hoe dat kan', reageert Poppe. 'Maar ik weet wel dat P-Magazine en Clint deel uitmaken van dezelfde firma. Mijn man heeft alvast een deurwaarder laten vaststellen dat de foto's gepubliceerd zijn. We gaan ze zo snel mogelijk van het internet proberen te laten halen.'


Klacht Lesley-Ann Poppe ongegrond
Klacht om slagroomfoto's Lesley-Ann Poppe ongegrond.

De flamboyante en sexy televisiefiguur Lesley-Ann Poppe stapte eind vorig jaar naar de kortgedingrechter nadat op de populaire website Clint.be beelden waren verschenen uit een fotoshoot met een topless Lesley-Ann Poppe die kwistig met slagroom stoeit. Die slagroomfoto’s hebben haar ondertussen beroemd in Vlaanderen gemaakt. De tv-blondine was echter boos en daagde Clint.be voor de rechter om de publicatie van de foto’s stop te zetten omdat de beelden volgens Lesley-Ann Poppe schadelijk zouden zijn voor haar imago en haar rechten zouden schenden.
De rechter in kortgeding oordeelde op 25 januari echter anders en verklaarde de eis van Lesley-Ann Poppe ongegrond.

“We mogen zeggen dat we de katalysator waren van de grote hype rond Lesley-Ann Poppe, die zich zeer bewust het imago van sexy blonde zakenvrouw aanmeet en geen enkele kans onbenut laat om dat ook te cultiveren. Na haar opgemerkte optredens in de ‘Beste Hobbykok van Vlaanderen’ en ‘Komen Eten’ sierde ze de cover van menig mannenblad in Vlaanderen. De bloot beelden op Clint.be hebben dan ook zeker geen afbreuk gedaan aan haar ondertussen bekend imago. Dat je zelfs met grote longen niet warm en koud tegelijk kunt blazen is wellicht ook de rechter niet ontgaan,” aldus Sven Verresen, communicatiemanager Think Media.

Slagroomfoto's van Lesley-Ann Poppe mogen wel

De blote slagroomfoto's van Lesley-Ann Poppe mogen dan toch gepubliceerd worden. De rechter heeft geen bezwaar tegen de publicatie op Clint.be.

Eind vorig jaar had Clint.be foto's gepubliceerd waarop Lesley-Ann nogal bloot, maar gehuld in slagroom op haar naakte borsten en tepels poseerde. De rondborstige kandidate van 'Komen eten' en 'De beste hobbykok van Vlaanderen' had verzet aangetekend via de rechter in kortgeding.

De rechter heeft de eis van Lesley-Ann Poppe nu ongegrond verklaard.