vrijdag 3 oktober 2014

Naaktselfie van Lesley-Ann Poppe onlineNaaktselfie van Lesley-Ann Poppe online

Lesley-Ann Poppe heeft Joke van de Velde uitgedaagd om samen een naaktselfie te nemen. Woohoo!

Onder de hashtag #jokedurft neemt Joke van de Velde uitdagingen aan. Wim Oosterlinck maakte tijdens zijn Wim O Show op Q-Music bekend dat LA Poppe herself Joke nu uitdaagde om samen een naaktselfie te nemen. Morgenavond omstreeks 17h00 zou Wim de naaktselfie online zetten op zijn Facebookpagina.

En daarmee verklapt hij al hoe ‘naakt’ de selfie zal zijn. Want Facebook laat uiteraard niet veel toe qua naakt, zeker geen blote borsten. Toch zijn wij benieuwd hoe bloot Lesley-Ann Poppe en Joke van de Velde zich zullen tonen en in welke pose.
 
Van Lesley-Ann weten we dat ze in haar Playboy shoot redelijk ver durfde gaan, maar Joke van de Velde weigerde in het verleden een aanbod van het blootblad. Ook al heeft ze al sexy shoots achter de rug voor P-Magazine.

Lesley-Ann Poppe samen met Joke van de Velde uit de kleren

Driewerf hoera! Vrijdag wordt een memorabele dag, want dan gaan Lesley-Ann Poppe én Joke van de Velde voor de hele wereld uit de kleren. Zomaar, omdat Lesley-Ann het voorstelde...
Heren, hou u vast aan de takken van de bomen, want deze vrijdag belooft de heetste vrijdag in jaren te worden.
 
Zoals gewoonlijk zat Joke van de Velde vanmiddag in de Wim O Show en kreeg ze plots een pikante uitdaging vanwege niemand minder dan ‘Komen Eten’-icoon Lesley-Ann Poppe. Jawel, de blonde, diep gedecolleteerde mediamadam kreeg het in haar koppie om een naaktselfie van zichzelf te trekken en die online te zetten. Dat is althans het idee.

Maar om het nóg spannender te maken – we hebben immers bijna elke vierkante millimeter van het 35-jarige Playboy-model mogen exploreren – vroeg ze aan Joke van de Velde of die niet gewoon mee wilde doen. Uiteraard even klederloos. En wat dacht u dat het antwoord was? Wees maar zeker! Het schriftelijk bewijs onderaan. Met andere woorden: vrijdag wordt *vul in*-dag. Olee!

Wim Oosterlinck gooit naaktselfie van Joke Van de Velde en LA Poppe online (foto)

Wim Oosterlinck heeft woord gehouden: de presentator beloofde een naaktselfie van Joke Van de Velde en Lesley-Ann Poppe en zoals het een man betaamt, gooide hij het ding vandaag online.
 
Voor 'Joke Durft', een rubriek van de Wim O Show waar Joke Van de Velde wekelijks uitdagingen aangaat, daagde Lesley-Ann Poppe haar uit om een naaktselfie te nemen. Joke ging er op in en zo kregen we vandaag het resultaat op de Facebook van Wim Oosterlinck te zien.
 
We hadden wel kunnen denken dat de dames hier en daar een strategisch handje zouden placeren, maar Lesley-Ann heeft nu eenmaal geen koolmijnschuppen van handen, dus die dubbele F cupmaat borsten was moeilijk te verbergen.

Over de cup van Joke Van de Velde kunnen we minder zeggen, want die gebruikte ook haar knieën om de nodige details te verbergen. Hier is ie dan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten