zondag 26 oktober 2014

Naaktfoto van Lesley-Ann Poppe geband van Facebook


Naaktfoto van Lesley-Ann Poppe geband van Facebook

Facebook is erg strikt als het op ‘naakt’ aankomt. Zo ondervond ook Lesley-Ann Poppe nadat ze een naaktfoto op haar Facebookprofiel plaatste.

Lesley-Ann maakte deel uit van de jury ter verkiezing van de knapste student van Vlaanderen, een wedstrijd van Q-Music. Na de wedstrijd maakte ze tijd voor wat foto’s en één van die foto’s zwierde ze op Facebook. Twee finalisten in ontbloot bovenlijf en LA Poppe met een lichtjes ontblote buik en een wit seethrough topje waaronder ze een zwarte BH droeg. Erg naakt lijkt ons dat niet, zeker geen Playboy naakt foto's, maar blijkbaar was er toch iemand die de foto rapporteerde bij Facebook waardoor LA Poppe nu een ban riskeert. Of ziet Facebook even weinig bloot als wijzelf en mag LA Poppe rustig blijven Facebooken? Wat denken jullie van deze foto? Ongehoord of niets aan de hand?

Facebook bant Lesley-Ann Poppe wegens 'te naakt'

Arme Lesley-Ann... Staat ze eens vrolijk in een doorkijkje te pronken tussen twee knappe gasten met blote borsten, kan er weer eentje niet om lachen.

P-magazine zocht en vond de knapste studente van Vlaanderen. Ophef alom! De wedstrijd zou té seksistisch zijn en vrouwen afbeelden als lustobject! Q-music ging ludiek om met heel de heisa. Joke van de Velde ging in De Wim O Show op zoek naar de knapste student van Vlaanderen.

Gisteren was het dan eindelijk zover: de finale. Erik uit Leuven (de man links op de foto) werd de uiteindelijke winnaar. En Poppe zat samen met Showbizz Bart in de jury. En natuurlijk moest Lesley-Ann op de foto met de twee finalisten.

Maar blijkbaar kan niet iedereen lachen met Poppe's foto! Zo liet Facebook aan de blondine het volgende weten: "Iemand heeft je foto gerapporteerd vanwege naaktbeelden." Waarschijnlijk vanwege de zichtbare topless tepels.

De kans bestaat nu dat La Poppe met haar klikken en klakken voor bepaalde tijd van Facebook vliegt, als ze ten huize Zuckerberg al even preuts zijn als de melder van dienst. Poppe kan er gelukkig nog om lachen en kan dus voorlopig nog liken en sharen dat het een lieve lust is!

Struikel jij over 'naaktfoto' met Lesley-Ann Poppe?

Gisteren zat Lesley-Ann Poppe in de jury van de verkiezing van de knapste student van Vlaanderen, een wedstrijd van Q-Music. Ze ging op de foto met de twee finalisten in bloot bovenlijf - de studenten, welteverstaan, Poppe hield het zedig naar haar doen - en gooide die foto op Facebook. Daar nam blijkbaar iemand aanstoot aan, en meldde dat aan de blootpolitie van Facebook, die haar prompt op de vingers tikte.

"Iemand heeft je foto gerapporteerd vanwege naaktbeelden", zo werd aan Poppe gemeld. Na deze beschuldigende vinger bestaat nu de kans dat Facebook Poppe voor enige tijd blokkeert, maar voorlopig kan ze nog liken en sharen zoveel ze wil.

Wat vind jij, is deze foto aanstootgevend of is de melder van het 'naaktbeeld' een al te preutse zeurpiet?

Wie stoort zich aan ‘naaktfoto’ Lesley-Ann Poppe?

Lesley-Ann Poppe heeft op Facebook een melding gekregen dat een van haar foto’s is gerapporteerd ‘vanwege naaktbeelden’. De Vlaamse diva kan er zelf wel om lachen.

Lesley-Ann Poppe zat vrijdag in de jury voor de ‘Knapste student van Vlaanderen’, een wedstrijd van Q-Music. Twee finalisten namen - in bloot bovenlijf - een selfie met haar. Poppe postte de naakt foto op Facebook, maar dat was blijkbaar niet naar de zin van iemand. Facebook moet nu beslissen of de foto ongepast is. De kans bestaat dat ze geblokkeerd wordt, maar voorlopig is dat niet het gval.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten