woensdag 10 december 2014

Lesley-Ann Poppe: "Ik mis het eens goed vastgepakt te worden"

 
Lesley-Ann Poppe: "Ik mis het eens goed vastgepakt te worden"

 Lesley-Ann Poppe (35) woont sinds de huwelijksbreuk met Benjamin, de vader van haar zoon, alleen in haar luxeappartement in Antwerpen. In Dag Allemaal geeft ze ridderlijk toe dat ze het mist "eens goed vastgepakt te worden".

"Het is erg, maar ik heb nooit een date", zegt ze. Met haar ex werkt ze nog altijd samen. "Soms zelfs makkelijker dan vroeger. En wat onze scheiding betreft: we zijn tot een goed akkoord gekomen, ook in verband met onze zoon. Benjamin Jr. is de ene week bij mij, de andere bij zijn papa. Die woont hier een beetje verderop".

Vragen over overspel Benjamin
Lesley-Ann bekent ook dat ze het aanvankelijk vervelend vond vragen te krijgen over het overspel van haar ex. "Dat is gelukkig geminderd. Maar in het begin.... Ik kan het niet verdragen als ze kwaad spreken over mijn ex".

Verwend nest
Hoe het zit met de mannen? Of er veel zijn die haar nu proberen te versieren, wilde Dag Allemaal weten. "Verwachten ze dat ik met een wildvreemde afspreek? Ik wil geen man die, bij wijze van spreken, met een Playboy naakt foto van mij in de hand naar ons eerste afspraakje komt. Maar kom, ik wil niet klagen. Er zijn genoeg geïnteresseerde mannen, verwend nest dat ik ben".

Ze toont haar smartphone met daarop tientallen berichten van mannen, van die dag alleen.

Aanhouder
Lesley-Ann Poppe "Er zit echt van alles tussen. Geregeld krijg ik ook, euh, foto's van intieme zones toegestuurd. Zulke mannen blokkeer ik. Er is er ook één die me al vier  jaar lang elke dag via Facebook contacteert. Hij heeft me al honderden keren zijn telefoonnummer gestuurd. Beetje 'creepy', maar ik blokkeer hem niet omdat hij altijd beleefd blijft".

Of ze al een date heeft gehad sinds de breuk met Benjamin?
"'t Is eigenlijk erg, maar nee, nog geen enkele. Och ja, ik amuseer mij prima. En ik zal pas iemand gelukkig kunnen maken als ik weer volledig gelukkig ben met mezelf. En rondfladderen is sowieso mijn ding niet".

Wilde nacht voor Lesley-Ann Poppe

Toen Poppe te gast was op de opening van een hotel in Leuven wou ze er eens een ferme lap op geven, volgens verschillende omstaanders vloog ze meteen in de champagne. nadien nam ze een jonge kerel van amper 18 apart en begon ze hem hevig te tongzoenen, het was Tv-Familie dat vorige week met dit nieuws naar buiten kwam en deze week zorgen Dag Allemaal en Story voor een vervolg. Volgens Lesley-Ann heeft ze geen relatie en wilde ze gewoon een beetje plezier maken. Als dat nog niet mag. Ontkennen had voor Poppe geen zin want 1 van de omstaanders was alles aan het filmen.

Blijkbaar wordt je dus extra in de gaten gehouden als je bekend bent en op tv komt.

Lesley-Ann Poppe kust met 18-jarige student

Bij de opening van hotel Penta in Leuven kwamen heel wat BV's meevieren. Onder hen Lesley-Ann Poppe (35). En ze bleek niet ongevoelig voor de mannelijke aandacht die ze kreeg, ook van enkele studenten. Op de parking werd ze gesignaleerd terwijl ze één van hen kuste. Zodra ze merkte dat een omstander de scène filmde, was het over met de pret.

"Ach, ik wou gewoon wat plezier maken", zegt sexy blondine Poppe in Dag Allemaal. "En ik had ook iets te veel gedronken".

"Ik ben vrijgezel, ik deed niets verkeerds. Je moet al een echte kwezel zijn om daar aanstoot aan te nemen".

"Dat die student pas achttien was, dat doet er toch niet toe? Het was iets eenmaligs. We hebben geen telefoonnummers uitgewisseld, nee. Voor mij is leeftijd niet belangrijk, het is het karakter dat telt".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten