donderdag 27 november 2014

Lesley-Ann Poppe speelt strippoker op Twitter: “Een decolleté is nu eenmaal mijn handelsmerk”

Lesley-Ann Poppe speelt strippoker op Twitter: “Een decolleté is nu eenmaal mijn handelsmerk”

Lesley-Ann Poppe lanceert met LA Secrets haar eigen lingerielijn. En op Twitter geeft ze alvast een voorsmaakje. Habba, habba!

Gisterenavond teasde Lesley-Ann Poppe haar volgers op Twitter door een sexy selfie te posten (geen naaktselfie zoals die met Joke Van de Velde) waarin ze een voorproefje geeft van wat we vandaag in Het Laatste Nieuws mogen verwachten.

In Het Laatste Nieuws van vandaag staat er immers een lingerieshoot met de ster uit Komen Eten waarin ze haar eigen beautylijn LA Secrets voorstelt. LA Poppe is natuurlijk niet aan haar proefstuk toe als het sexy fotoshoots betreft. Ze poseerde veelvuldig voor P-Magazine en heeft ook al een naaktreportage in Playboy achter de rug.

Om die troeven van haar extra in de verf te zetten heeft ze toch meer tijd, nu ze single is.

Deze week is Lesley-Ann opnieuw te zien in het programma dat haar bekend maakte: 'Komen Eten'. Maandag mocht ze als eerste in haar kookpotten roeren, maar zowel haar eten als haar sexy nagerecht werd niet door iedereen gesmaakt. Toch weet de blondine perfect wat ze doet, zo vertelt ze vandaag in HLN.

Weldra brengt ze haar lingeriecollectie op de markt. “Ik droom al lang van een eigen lingeriecollectie. Het is altijd al een frustratie geweest dat ik in mijn cupmaat nooitleuke dingen vind. Er is veel creatief en productioneel denkwerk aan vooraf gegaan, maar het resultaat is een reeks sexy lingeriesetjes van maat A tot G en allemaal in push-upmodel. Een decolleté is nu eenmaal mijn handelsmerk en het zou maar raar zijn mocht ik setjes uitbrengen die dat niet in de verf zouden zetten.”

Nu lingerie van Poppe, weldra ook haar eigen parfum en bubbels. “Dat kost tijd en geld. Maar wat die tijd betreft: ik ben single, ik heb toch niks beters te doen.”

Hier zagen we al enkele modellen die Lesley-Anns lingerie presenteerden, nu trok ze die gewoon zelf aan en zette ze een plaatje en foto op Twitter.

Lesley-Ann speelt haar troeven(lees borsten) uit op Twitter

 Lesley-Ann Poppe neemt deze week deel aan de all star-editie van 'Komen Eten'. Niet iedereen is even lovend over de kookkunsten van de blondine. Maar dat laat Lesley-Ann duidelijk niet aan haar hart komen, dat bewijst ze door haar andere troeven uit te spelen op Twitter.

De concurrentie noemde het menu van Lesley-Ann in het Vier-programma 'Komen Eten' smaak- en geurloos. Voor de camera's stak de deelneemster Brigitte haar mening niet onder stoelen of banken. Sinds haar vorige deelname heeft de rondborstige blondine heel wat bekendheid verworven, Lesley-Ann mag zich intussen zelfs een Bekende Vlaming noemen en ook daar komt kritiek op. Volgens Brigitte heeft haar concurrente zelfs sterallures gekregen, ook stelt ze het pronken met haar boezem niet op prijs.

De foto die Lesley-Ann vanavond op Twitter zette, zal Brigitte dan zeker niet waarderen. Die zette de blondine online als voorproefje van een lingerieshoot in onze krant morgen voor haar eigen beautylijn LA Secrets. In september maakte Poppe bekend volgend jaar een eigen lingeriecollectie te lanceren. Veel details zijn daarover nog niet bekend, wel dat een setje 69 euro zal kosten. Dit is niet de eerste schaars geklede fotoshoot voor Lesley-Ann, de bekende hobbykok poseerde ooit al in het mannenblad P-magazine.

Lesley-Ann Poppe lanceert 'Belgische Victoria's Secret'

Lesley-Ann Poppe pakt binnenkort uit met een lingeriecollectie, een eigen parfum én eigen bubbels.

‘Het is altijd al een frustratie geweest dat ik in mijn cupmaat nooit leuke dingen vind’, zucht La Poppe in Het Laatste Nieuws. ‘Het resultaat is een reeks sexy lingeriesetjes van maat A tot G en allemaal in push-upmodel. Een decolleté is nu eenmaal mijn handelsmerk. Het zou maar raar zijn, mocht ik setjes uitbrengen die dat niet in de verf zouden zetten.’

Ze wil naar eigen zeggen de Belgische Victoria’s Secret worden. ‘Ik wil vrouwen mooier maken door supersexy, ultravrouwelijke spullen aan te bieden, tegen een zachte prijs.’
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten