donderdag 2 oktober 2014

Naakte Lesley-Ann Poppe bewerkt borsten met slagroom

Naakte Lesley-Ann Poppe bewerkt borsten met slagroom

Lesley-Ann Poppe is een rijzende BV. Na haar optreden in 'Beste Hobbykok van Vlaanderen' en 'Komen Eten' kent Vlaanderen haar borsten beter dan de persoon zelf. Tijdens een fotoshoot voor P-Magazine ging ze uit de kleren en camoufleerde ze haar borsten enkel maar met een laagje slagroom. Op Facebook heeft ze ondertussen al een fanpagina met meer dan 30.000 fans.

Pikante slagroomfoto's Lesley-Ann Poppe niet langer online

De pikante slagroomfoto's van Lesley-Ann Poppe, de rondborstige blondine die voor sensatie zorgde in "De Beste Hobbykok van Vlaanderen" en "Komen Eten", zijn van het internet verwijderd. Dat melden de Corelio-kranten donderdag.

Benjamin Ruyters, de echtgenoot van Lesley-Ann met wie ze de Schoonheidsschool runt, stuurde woensdag een deurwaarder met een aangetekende brief naar de kantoren van Clint.be, de website die de naaktfoto's op het internet had gezet. "Ik wil die foto's niet meer op het internet zien", klinkt het. "Mijn vrouw is ook moeder. Ons zoontje is vier. Voor je het weet, ziet hij ze ook op het internet."
De topless foto's waren gemaakt voor het weekblad P-Magazine, maar er was overeen gekomen om ze niet te publiceren.

Lesley-Ann Poppe boos om gelekte topless foto's

Sexy Lesley-Ann Poppe is boos op een website die ongevraagd topless foto's van haar heeft gepubliceerd. De beelden waarop de Komen eten-kandidate stoeit met slagroom waren gemaakt voor P-Magazine. 'Maar we hadden gezamenlijk beslist om ze niet te publiceren.'

Poppe, de meest flamboyante en hot televisiefiguur van de afgelopen weken, zei gewillig ja op het voorstel van P-Magazine om zich te laten fotograferen voor de voorpagina van het weekblad. 'Het zou een lingerieshoot worden', zegt ze.

Maar gaandeweg groeide het vertrouwen in de fotograaf, en Lesley-Ann waagde zich een stapje verder. Het bovenstukje ging uit en de hobbykok ging aan de slag met de slagroomspuit.

'Nadien hebben we beslist om de topless foto's niet te publiceren', zegt ze nu. 'Ik vond ze er toch een beetje over, ook al zie je eigenlijk niets van de borsten. Ik ging ze gebruiken om cadeau te doen aan mijn man.'

Maar gisteren waren de naakt foto's plots te zien op de website www.clint.be. 'Ik weet niet hoe dat kan', reageert Poppe. 'Maar ik weet wel dat P-Magazine en Clint deel uitmaken van dezelfde firma. Mijn man heeft alvast een deurwaarder laten vaststellen dat de foto's gepubliceerd zijn. We gaan ze zo snel mogelijk van het internet proberen te laten halen.'


Klacht Lesley-Ann Poppe ongegrond
Klacht om slagroomfoto's Lesley-Ann Poppe ongegrond.

De flamboyante en sexy televisiefiguur Lesley-Ann Poppe stapte eind vorig jaar naar de kortgedingrechter nadat op de populaire website Clint.be beelden waren verschenen uit een fotoshoot met een topless Lesley-Ann Poppe die kwistig met slagroom stoeit. Die slagroomfoto’s hebben haar ondertussen beroemd in Vlaanderen gemaakt. De tv-blondine was echter boos en daagde Clint.be voor de rechter om de publicatie van de foto’s stop te zetten omdat de beelden volgens Lesley-Ann Poppe schadelijk zouden zijn voor haar imago en haar rechten zouden schenden.
De rechter in kortgeding oordeelde op 25 januari echter anders en verklaarde de eis van Lesley-Ann Poppe ongegrond.

“We mogen zeggen dat we de katalysator waren van de grote hype rond Lesley-Ann Poppe, die zich zeer bewust het imago van sexy blonde zakenvrouw aanmeet en geen enkele kans onbenut laat om dat ook te cultiveren. Na haar opgemerkte optredens in de ‘Beste Hobbykok van Vlaanderen’ en ‘Komen Eten’ sierde ze de cover van menig mannenblad in Vlaanderen. De bloot beelden op Clint.be hebben dan ook zeker geen afbreuk gedaan aan haar ondertussen bekend imago. Dat je zelfs met grote longen niet warm en koud tegelijk kunt blazen is wellicht ook de rechter niet ontgaan,” aldus Sven Verresen, communicatiemanager Think Media.

Slagroomfoto's van Lesley-Ann Poppe mogen wel

De blote slagroomfoto's van Lesley-Ann Poppe mogen dan toch gepubliceerd worden. De rechter heeft geen bezwaar tegen de publicatie op Clint.be.

Eind vorig jaar had Clint.be foto's gepubliceerd waarop Lesley-Ann nogal bloot, maar gehuld in slagroom op haar naakte borsten en tepels poseerde. De rondborstige kandidate van 'Komen eten' en 'De beste hobbykok van Vlaanderen' had verzet aangetekend via de rechter in kortgeding.

De rechter heeft de eis van Lesley-Ann Poppe nu ongegrond verklaard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten