dinsdag 4 maart 2014

Lesley-Ann Poppe: "Als ik lelijk was, zou ik liever zo dom mogelijk zijn"

 
Lesley-Ann Poppe: "Als ik lelijk was, zou ik liever zo dom mogelijk zijn"

Wanneer Lesley-Ann Poppe moest kiezen tussen haar uiterlijk en haar intelligentie, zou dat een zware keuze zijn. "Als ik lelijk was, zou ik liever zo dom mogelijk zijn, dat ik het zelf niet besef."
Lesley-Ann Poppe werd de afgelopen maanden behoorlijk populair dankzij haar uiterlijk, haar opvallende boezem, haar passage in Komen Eten, covershoots van P-Magazine (foto's), Ché, een gecontesteerde spuitbus slagroom op haar naakte borsten en haar oprichting van een meidengroep B-A-B-E.

Maar wat zou zij kiezen: brains of looks? Lesley-Ann Poppe "Langs de ene kant: mocht ik lelijk zijn, dan zou ik liever niet te veel verstand hebben, zodat ik het niet besef. Maar langs de andere kant… als knappe vrouw zou ik toch wel het liefst verstandig zijn ook, zodat ik mijn looks tenminste kan uitbuiten. Ach geef mij toch maar intelligentie, de schoonheid kan je tegenwoordig toch gemakkelijk faken", aldus Poppe in Dag Allemaal.

Hoeveel de blondine zichzelf zou geven op uitstraling en intelligentie? "Doe maar 7,5 op 10. Dat is niet overdreven, maar het is een onderscheiding." aldus Lesley-Ann Poppe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten