donderdag 25 september 2014

Lesley-Ann Poppe ontkracht pijnlijke liefdesroddels

 
Lesley-Ann Poppe ontkracht pijnlijke liefdesroddels

Vorige week kwam het nieuws dat Lesley-Ann Poppe gaat scheiden. De blondine geeft haar echtgenoot na een scheve schaats geen tweede kans. Het nieuws van de scheiding van Poppe zorgt er intussen wel voor dat de geruchtenmolen over het liefdesleven van de zangers helemaal op gang is gekomen.

In weekblad TV-Familie ontkracht LA Poppe de geruchten die over haar de ronde doen. Zo zou ze volop flirten op een datingsite, maar daar is niets van waar. ‘Sorry, maar op dit moment ben ik echt niet op zoek naar de liefde; laat staan op een datingsite. Ik ben nog niet klaar voor een nieuwe relatie. Ik zit dus helemaal niet op een ontmoetingssite’, zegt ze aan TV-Familie. Profielen die van de blondine te vinden zijn online, zijn volgens Lesley-Ann nepprofielen.

Een andere roddel is dat LA Poppe net als haar echtgenoot overspel heeft gepleegd, maar ook dat ontkracht Lesley-Ann: ‘Mensen die dat beweren, kennen noch mij, noch mijn voormalige echtgenoot. Het is pertinent onjuist.’

Tenslotte doet het verhaal ook nog de ronde dat Poppe seks zou hebben gehad met een zanger van een Belgische band. ‘Ik ken nog niet eens een Vlaamse zanger persoonlijk’, zegt ze. ‘De enige die ik ken, is zanger Christoff en het lijkt me niet waarschijnlijk dat hij de lakens zou delen met een vrouw.’

Lesley-Ann Poppe: "Het was niet zijn eerste keer bij een prostituee"

Lesley-Ann Poppe en haar man Benjamin Ruyters gaan dan toch scheiden. De onthulling vorig jaar dat hij een prostituee had bezocht, zorgde voor een vertrouwensbreuk die niet meer te herstellen bleek. Overigens: volgens intimi was Benjamin met dat bezoek aan een dame van lichte zeden niet aan zijn proefstuk toe. Dat meldt Story.

Poppe bevestigde onlangs zelf de breuk. "Benjamin en ik zijn al enkele maanden uit elkaar, maar we komen nog goed overeen", verklaarde zij. Nochtans gaf ze hem na die pijnlijke openbaring een tweede kans. Ze gingen nog samen op vakantie naar Dubai, met hun zoontje. De twee blijven overigens op zakelijk vlak een team. De zorg voor hun zevenjarige zoon komt nu op de eerste plaats. De twee opteren voor co-ouderschap.

Lesley-Ann is dus officieel weer vrijgezel. Dat liet ze vorige week overigens duidelijk blijken op Twitter. "Fuck flowers! Voor mijn moederdag wil ik twee toyboys", schreef ze.

 Het prostitueebezoek van Benjamin (37), de man van Lesley-Ann Poppe (35), luidde het einde van hun huwelijk in. Nu komt Dag Allemaal met nieuwe details over die onfrisse affaire. "Hij beseft niet aan welke gevaren hij toen blootstond", luidt het, en het gaat niet over vuile ziektes.

Nadat hij een afspraakje had gehad met een prostituee, werd Benjamin Ruyters afgeperst. Die chantage was zorgvuldig gepland, bazuint Razik L. (31) in de gevangenis van Oudenaarde rond. Hij zit daar vast voor eerdere misdrijven. Naar eigen zeggen werkte hij ook samen met de prostituee die Ruyters in de val lokte.

Afgedreigd door prostituee
In de zomer van 2013 zag Ruyters zich verplicht zijn vrouw op te biechten dat hij een prostituee had bezocht. Hij moest wel. Nog maar net was hij de deur uit bij de 27-jarige callgirl Fiona, of hij merkte dat zijn iPhone gestolen was. Hij ging verhaal halen bij de prostituee, maar werd afgedreigd.

Nadien bleek Ruyters niet het enige slachtoffer. Ook in de andere gevallen ging het om diefstal van smartphones, en soms ook cash geld. Telkens een slachtoffer zijn beklag durfde te doen, dreigde Fiona ermee zijn vrouw en/of familie in te lichten. Dat overkwam dus ook Ruyters.

Zwijggeld
Fiona nam contact op met Ruyters en dreigde ermee het verhaal van zijn visite aan de grote klok te hangen. Ruyters moest met geld over de brug komen in ruil voor haar stilzwijgen. Het zou gaan om 20.000 euro.

Samengewerkt met politie
Of Ruyters aanvankelijk akkoord ging om dit bedrag neer te tellen, is niet duidelijk. In elk geval zette hij samen met het gerecht een val op: met een verborgen microfoontje kwam hij nog een keer bij Fiona over de vloer, zogezegd om de deal te beklinken. Maar: de politie luisterde mee én schoot meteen in actie. Naast Fiona werden nog twee verdachten opgepakt voor verhoring.

Eén van de mededaders zou dus Razik L. zijn. Bij het horen van de naam L. slaat menig Antwerpenaar de schrik om het lijf. Die familie is al jaren trouwe klant bij het gerecht. Ondanks heel wat celstraffen blijken ze onverbeterlijk. "Ook al is zijn reputatie bezoedeld, Benjamin mag zich nog gelukkig prijzen dat hem niets ergers is overkomen", klinkt het in Dag Allemaal.

Iemand uit de entourage van de familie L. formuleert het zo: "Die man van Lesley-Ann beseft niet aan wat voor gevaren hij zich blootstelde toen hij besloot samen te werken met de politie. Dat afluisterspelletje... Het had fataal kunnen aflopen".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten