vrijdag 19 september 2014

Lesley-Ann Poppe maakt rentree in 'Komen Eten'

 
Lesley-Ann Poppe maakt rentree in 'Komen Eten'

Lesley-Ann Poppe die dankzij haar rondborstige optreden in de tv-kookprogramma's 'Komen Eten' en 'Beste Hobbykok van Vlaanderen' aan een BV-carrière kon beginnen, duikt dit najaar opnieuw op in 'Komen Eten'. Dit keer kookt Lesley-Ann voor andere BV's in een 'specials'-week.

Poppe, die vorige week bekendmaakte dat ze gaat scheiden van haar echtgenoot, gaat in het kookprogramma voor risotto van spelt als voorgerecht, Thaise curry als 'heet' hoofdgerecht en zelfgemaakt roomijs met vruchten en chocolade als dessert. Speciaal voor dit dessert en voor 'Komen Eten' kocht Lesley-Ann zelfs een ijsroommachine.

Lesley-Ann Poppe opnieuw in ‘Komen Eten’

Het is ondertussen alweer vier jaar geleden dat Lesley-Ann Poppe haar opwachting maakte in het Vier-programma ‘Komen Eten’.

Hoewel het optreden van de blonde diva waarschijnlijk nog bij velen vers in het geheugen ligt, kan je ze binnenkort nog eens aan het werk zien in de ‘specials’-week van het populaire televisieprogramma.

Lesley-Anns menu ziet er alvast veelbelovend uit. Als voorgerecht kiest ze voor risotto van spelt en het hoofdgerecht bestaat uit een ‘hete’ Thaise curry. Om af te sluiten serveert ze zelfgemaakt roomijs met vruchten en chocolade.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten