zaterdag 13 september 2014

Lesley-Ann Poppe zingt een beetje vals in Stars for Life

 
Lesley-Ann Poppe zingt een beetje vals in Stars for Life
 
Lesley-Ann Poppe is alles behalve een lieve kleine piranha, al geeft ze alles op deze klassieker van Gorki.

Nu al een van de tv-momenten van de week: de vals zingende Lesley-Ann Poppe in Stars for Life. Ze kan er zelf wel om lachen. “Ik koester al lang geen zangcarrière meer, hoor.”

De passage van Lesley-Ann Poppe in Stars for Life op Eén - dinsdagavond - leidde tot een stroom reacties op sociale media. Heel wat kijkers maakten zich vrolijk om de vocale prestatie van de blondine, die Lieve kleine piranha van Gorki zong. “Een aanslag op mijn trommelvlies”, klonk het ergens. Of nog: “Men kerstballen zijn net gebarsten.”

Hallo Poppe? “Echt? Oei, niets van gemerkt”, verontschuldigt ze zich, daags na de uitzending. “Ik zit dan ook in het buitenland. En van Luc De Vos (zanger van Gorki, red.) heb ik nog geen reactie gekregen. (lacht)”

Poppes ervaring in de meidengroep B.A.B.E. speelde nauwelijks in haar voordeel. “Ik wil er wel op wijzen dat we bij B.A.B.E. live on tape zongen. In Stars for Life zit daar een echte band. Het is sowieso niet makkelijk om een nummer te brengen met echte muzikanten achter je.”

Vals zingende Lesley-Ann Poppe: 'Bij B.A.B.E. zongen we enkel live on tape'
 
Samen met Joyce uit Hoboken, die de finesses van het leren koffiezetten ontdekte, zorgde haar grote voorbeeld Lesley-Ann Poppe voor het tv-moment van de week. De sexy rondborstige Antwerpse bracht in het programma 'Stars for Life' haar eigen versie van ‘Lieve kleine Piranha’ van Gorki, maar ze zong valser dan een jankende kat. Hallo Lesley-Ann, je zat toch ooit in een meidengroep? ‘Ik ambieer al lang geen zangcarrière meer, hoor. En bij B.A.B.E. zongen we enkel live on tape. Van Luc De Vos heb ik trouwens nog geen reactie gekregen’, lacht de blondine. ‘Stars for Life’ zoekt een stem voor de ‘Song for Life’ van Studio Brussel, waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Ook onder meer ex-presentatrice Hanne Troonbeeckx en politicus Wouter van Besien zetten hun beste beentje voor.

Sofie Dumont keert terug in Stars for Life, het zangprogramma op Eén.

Tot maandagmiddag konden de kijkers stemmen op een afvaller. Dat waren, naast de tv-chef, Lesley-Ann Poppe, actrice Veerle Malschaert en Groen-politicus Wouter Van Besien. Sofie genoot duidelijk de voorkeur en krijgt nu een wildcard voor de uitzending van woensdag.

Lesley-Ann Poppe: lieve kleine piranha of geile beloega?

"Je enthousiasme was er wel, maar zangtechnisch was het niet zo goed", zo vatte jurylid Kris Wauters het optreden van mediafenomeen Lesley-Ann Poppe in "Stars for life" samen. Poppe, die "Lieve kleine piranha" coverde, kon het oordeel van de jury alleen maar beamen. Maar ze hoopte wel veel centjes in te zamelen voor haar goede doel.

Tanja Dexters verdedigt Lesley-Ann Poppe in discussie over haar zangkwaliteiten

Vanmiddag ontstond er een hevige discussie omtrent de discutabele zangkwaliteiten van Lesley-Ann Poppe in het programma Stars for Life. Protagonisten van de online ‘bitchfight’ waren P-modellen Tanja Dexters en Nathalie-Jane Krits.
Nope, écht genieten hebben we niet gedaan van Lesley-Ann Poppes engelenstemmetje, maar we vonden het oppercool van haar dat ze een extra efforke deed voor het goede doel. Helaas liet ultrakritisch Vlaanderen het daar niet bij en werd ze langs alle kanten aan de schandpaal genageld wegens “te afschuwelijk om aan te horen”. Uiteraard zijn dan ook alle Vlamingen topzangers en zangeressen die nog ontdekt moeten worden – of ook niet – maar zelfs in het BV-wereldje wordt er stevig over haar geroddeld.

Zo vond presentatrice, actrice en ex-P-magazine-model Nathalie-Jane Krits haar zangprestatie “om schrik van te krijgen” en beklaagde ze het feit dat Poppe geen coaching volgde vooraleer ze live op het podium de lieve kleine piranha van Gorki verkrachtte. Vriendinnetjes van Krits waren het met haar eens, behalve Tanja Dexters. Die vond dat de “gefrustreerde” dames een toontje lager moesten zingen en zich met hun eigen, wellicht onvoorstelbaar interessante levens moesten moeien.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten