zaterdag 8 november 2014

Lesley-Ann Poppe met kort nieuw kapsel

Lesley-Ann Poppe met kort nieuw kapsel

Wat is er met de lange lokken van Lesley-Ann Poppe gebeurd?

Lesley-Ann Poppe gooit het roer helemaal om. Eerder liet ze weten dat haar Benjamin toch buiten vliegt, nu omschrijft ze hoe het is zonder worst én moeten haar lange lokken eraan geloven.

Niet enkel zonder worst, maar ook zonder saté overigens. Lesley-Ann Poppe kan namelijk sneller schrijven dan Lucky Luke zijn revolver trekken kan en na 'De beautybijbel', 'Beautyfood I', 'Beautyfood II' en 'Handboek voor blondines' zit er een vijfde boek aan te komen: 'Healthy Veggie'. Zoals de titel al verraadt, is het een kookboek waarin enkel vegetarische gerechten besproken worden. Vanaf volgende week zaterdag kunnen vegetariërs zich naar de boekhandel reppen om een exemplaar te kopen.

Op de cover van het boek staat Poppe met haar lange blonde lokken die ze nu blijkbaar niet meer heeft. Vrijdagavond postte de rondborstige Vlaamse een selfie, waarop ze te zien is met een korte coupe. Jammer van die lange lokken of niet?

Lesley-Ann Poppe lanceert nieuw boek

Lesley-Ann Poppe heeft een vijfde boek geschreven en kondigt het nieuws zelf aan op Twitter. In het nieuwe werk ‘Healthy Veggie’ geeft ze vegetariërs tips en recepten om gezond te leven.

‘Mijn nieuwe boek ‘Healthy Veggie’ over gezond en vegetarisch koken’, schrijft ze bij een foto waarop ze een exemplaar vasthoudt. Verder laat Poppe nog weten dat het boek vanaf zaterdag 15 november in de rekken ligt bij Standaard Boekhandel.

 Lesley-Ann Poppe @Lap_zeg

Mijn nieuwe boek "Healthy Veggie" over gezond en vegetarisch koken :-) Vanaf 15 november bij Standaard Boekhandel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten